duminică, 29 iulie 2007

singuratate


Un comentariu:

silviu23 spunea...

Soapte dulci de iubire un vant inghetat imi aduce si drumul ce imi sta inainte pare fara sfarsit. Mi-am asumat orice risc cand am pornit la drum, am spus ca voi avea puterea sa infrunt orice: capriciile vremii, naravul timpului, pana chiar si sufletul, care e din ce in ce mai pustiit, am incercat sa-l decorez. Nu vreau sa imi plang de mila dar ma doare, ma doare sa stiu ca pentru tine exist doar ca o amintire, ca te gandesti la mine ca la un vis frumos din care abia te-ai trezit, si cu toate ca incerci sa reproduci visul, nu reusesti.
Ma trezesc dimineata si ma intreb: ?unde esti??, dar apoi o alta intrebare imi zguduie sufletul: ?ai fost vreo-data cu adevarat aici?? si atunci imi dau seama ca nu a fost decat o naluca, rodul imaginatiei mele, care dupa care te-am cunoscut pe tine, a capatat proportii.
Mi-e frica sa te iubesc, dar mi-e frica si ca as putea sa nu te mai iubesc, nu pot sa opresc lacrimile prea sarate de tristete care sunt ca o ploaie dupa o perioada de seceta, desi nu imi aduc nici un folos - sufletul meu ramane la fel de pustiu si de uscat. Simt cum inauntru meu nu mai am nimic, am avut candva dar m-am imbolnavit, nu am stiut ca esti atat de contagioasa si ca alt leac inafara de tine nu exista. Nu te am pe tine - sunt condamnat uitarii.
De ai stii cat te iubesc! Atat de mult incat nici nu pot sa ti-o spun, iar tu vei zice cum e posibil, inseamna ca nu te iubesc indeajuns - uite ca nu e asa...da , te iubesc dar nu ma lasa sufletul sa ti-o spun, as ucide visuri ce abia s-au nascut.
Timpul trece, trece, trece. Opreste-te! timpule tu nu intelegi ca mi-e frica? da mi-e frica , te urasc! of cat te urasc pentru ca nu faci altceva decat sa treci, of ce te urasc ca nu ai putut sa te opresti si sa traiesc intr-un imens sarut. Doamne! si acum ii simt buzele, dar sarutul ei nu mai e acelasi, ma trec fiorii acum ii sunt buzele mult prea reci.
Si tu singuratate nu imi mai da tarcoale, pentru ca daca e cineva vinovat de dragostea ce-o port esti tu! Iubesc cu asa o patima pentru ca am fost singur mult prea mult.